Home Verkoop zakelijk Verkoop particulieren Zonnebank lampen Demo modellen Diversen
U gaat huren bij HOMESUN
Een zonnehemel bij u thuis geplaatst voor het hele gezin,boven uw eigen bed zonnen wanneer u wilt. Een zonnebankkuur voor u op vakantie gaat dat raad zelfs de kanker stichting u aan, verbranden is het slechtste wat er is voor uw huid.
Wij bieden in de regio Amsterdam:  - bezorging, plaatsing en demonstratie  - een kwaliteitsmap. in deze map zit:    kuur schema. U kiest uw huidtype en volgt de kuur die daarbij hoort,    zodat u lang van uw verantwoord bruine huid kunt genieten  - informatie over gezond bruinen                                                        - een lijst met branduren Wij vragen: De lijst met branduren in te vullen zodat wij voor de kwaliteit van de lampen garant kunnen blijven staan.
  Philips Home Solaria Sunmobile.  Huurprijs € 82.00 voor twee weken inclusief  bezorgen en plaatsing, een kuur is 10 dagen  wil u na twee weken toch nog een derde week  dan is die € 25.00.  De 4 x 500 watt hogedruklampen zorgen voor  een bruiningsveld van 190 x 75 cm. Met de afstand-  bediening kunt uw de tijd instellen en als die  om is hoort u een pieptoon en kan u omdraaien  met een druk op de knop verschijnt de zelfde tijd  op de afstandbediening.  De Sunmobile kan naast elk bed, mits het bed  niet hoger is dan 70 cm.  Sunmobile wordt geleverd exclusief bed (zie foto).
NIEUW; HAPRO Mobile SUN HP 8540 Huurprijs € 82,00 voor twee weken inclusief bezorgen en plaatsing, een kuur is 10 dagen wil u na twee weken toch nog een derde week dan is die € 25.00. De 3 x 500 watt hogedruklampen zorgen voor een bruiningsveld van 185 x 75 cm. De timer zorgt voor een pieptoon in de laatst minuut, zodat u kan omdraaien en de timer weer op uw tijd in kan stellen.
Homesun zonnebanken Nieuw-zeelandweg 8V Amsterdam tel 020 6861574 mobiel 06 53403686 E-Mail info@homesun-amsterdam.nl
Alle Sunmobile en Mobile sun, zijn uitgevoerd met Maxlight HP W 400-600W D Flex lampen.
NIEUW; HAPRO INNERGIZE HP 8580 Reuma, klachten vermindering met infa rood vraag het uw arts.! VOEL U VITAAL, Vitaliteit in het nieuwe licht ven de innergize betekent: heerlijk intense verwarming van spieren en gewrichten, een betere doorbloeding en pure ontspanning door infarood licht. Tegelijkertijd geeft het UV-licht een milde, frisse bruine tint die ervoor zorgt dat u er goed en fit uitziet, een wellness-ervaring. Huur prijs € 82.00 voor  twee weken inclusief bezorgen en plaatsen. In de regio Amsterdam